ΑΘΛΗΤΙΚΑΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Απίστευτα πράγματα: Πυροβολισμούς, απειλές και βρισιές καταγγέλλει η Κόρινθος

Απίστευτα πράγματα καταγγέλλει η ΠΑΕ Κόρινθος, αναφορικά με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Αθίκια. Εκεί όπου, φίλος των γηπεδούχων πυροβόλησε με καραμπίνα τρεις φορές βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της πριν την έναρξη του αγώνα!

Γεγονός το οποίο μάλιστα δεν έχει καταγραφεί ούτε και στο Φύλλο Αγώνα, σύμφωνα με την καταγγελία της Κορίνθου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κορίνθου:

«Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν σήμερα στο γήπεδο των Αθικιων είναι πρωτόγνωρα για όλη την Ελλάδα.

Ο γνωστός φίλαθλος των Αθικιων με τα αρχικά Σ.Ι του Παναγιώτη πυροβόλησε με όπλο καραμπίνα τρεις φορές βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας πριν την έναρξη του αγώνα.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε.

Στο 75 λεπτό επιτέθηκε και χτύπησε τον Οικονόμου Γεώργιο οπαδός των Αθικιων. Στο 27 λεπτό (β ημίχρονο) εγινε τρίτη διακοπή του αγώνα γιατί φίλαθλοι της γηπεδούχου πέταξαν πέτρες και μπουκάλια νερου στον επόπτη (υπάρχει το βίντεο) και ως εκ θαύματος “ξεχάστηκε” στο φυλλο αγώνα να αναγραφει.

Μέλος της διοίκησης των Αθικιων παρακολουθησε το δευτερο ημιχρονο πανω απο τον παγκο των Αθικιων και πεταγε μπουκάλια νερου εντός γηπέδου.

Οι διαιτητές έφυγαν με συνοδεία αστυνομίας από το γήπεδο. Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες της σημερινής παράστασης πράγματι είστε “διαφορετικοί”»

What's your reaction?