ΕΛΛΑΔΑMEDIAΑΠΟΨΕΙΣΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΥΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Κακοκαιρία Ελπίδα: Υπό τη στρατιωτική προστασία !!! Μπαίνει ο στρατός για να απεγκλωβίσει χιλιάδες οδηγούς στην Αττική Οδό.

Μπαίνει ο στρατός στη μάχη απεγκλωβισμού χιλιάδων οδηγών στην Αττική Οδό, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Επίσης, με κυβερνητική απόφαση κηρύσσεται γενική αργία αύριο παντού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, είναι σε εξέλιξη ευρεία κινητοποίηση δυνάμεων του στρατού και για την Αττική οδό. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού θα γίνει από έξι σημεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση θα γίνει με ειδικά οχήματα ή πεζή. Ο στρατός θα βγάλει τον κόσμο που έχει εγκλωβιστεί, από τις 11 το πρωί, υπό δραματικές συνθήκες, όπως την περιέγραψαν στο iefimerida.gr δύο δημοσιογράφοι και ένας γιατρός, χωρίς νερό και φαγητό. Θα στηθούν σκηνές για να προμηθεύσουν τους ανθρώπους τα απαραίτητα και εν συνεχεία με λεωφορεία θα κινηθούν προς ξενοδοχεία για να διανυκτερεύσουν.

«Το μέλημά μας είναι να βγάλουμε τον κόσμο από την Αττική οδό», λένε.

Αττική Οδός: Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία
Σε ανακοίνωσή της, η Αττική Οδός ζητά συγγνώμη από τους οδηγούς και δηλώνει ότι αποκλειστικό μέλημά της είναι ο απεγκλωβισμός τους.

«Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό  και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Α.Ο. Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού, η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της.

Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειές τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια».

What's your reaction?