ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TVΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καλαμάτα: Διακινούσε κάνναβη μέσα από την φυλακή

Ύστερα από ενδελεχή έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι τους τελευταίους μήνες, δύο (2) αλλοδαπές, ηλικίας 46 και 59 ετών, για λογαριασμό 54χρονου ημεδαπού, κατείχαν και διακινούσαν ποσότητες κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας. Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και 54χρονος ημεδαπός, ο οποίος βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας και τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Μεσσηνίας, διενεργήθηκε έρευνα σε βοηθητικό χώρο οικίας, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -5.720- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Τέλος, υπολογίζεται πως από την εγκληματική τους δράση θα αποκόμιζαν παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις -20.000- ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας Ασφαλείας.

anagnostis.org