ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΕΛΛΑΔΑΝΕΑ

Κώστας Αλεξανδρόπουλος: ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΪΑΦΑ

Είμαστε σαφώς ευχαριστημένοι μετά από αυτή την εξέλιξη και θα συνεργαστούμε με τη διοίκηση της ΕΤΑΔ στην προσπάθειά της να αξιοποιήσει την περιοχή του Καϊάφα προς όφελος του Δήμου Ζαχάρως – Φιγαλείας, αλλά και ολόκληρου του Νομού Ηλείας.

Από την αρχή της θητείας μας ως Δημοτική Αρχή δείξαμε ξεκάθαρο και έμπρακτο ενδιαφέρον για το μέλλον και τις προοπτικές του Καϊάφα. Συνεργαστήκαμε στενά και επανειλημμένα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΑΔ, τον κύριο Στέφανο Βλαστό, και έπειτα από εισήγησή μου το δημοτικό συμβούλιο, εδώ και αρκετούς μήνες, αποφάσισε και ανέθεσε σε εξειδικευμένη δικηγορική εταιρεία, την αναζήτηση επενδυτών ώστε να προχωρήσει η αξιοποίηση αυτής της μοναδική και πανέμορφης περιοχής.

Πέρασαν περισσότερα από εικοσιπέντε χρόνια από την τελευταία ατελέσφορη προσπάθεια αξιοποίησης, που είναι πάρα πολλά για να βρίσκεται πλήρως εγκαταλελειμμένη μία από τις ομορφότερες περιοχές της χώρας μας.

Θα παρακολουθούμε από πολύ κοντά τις εξελίξεις για να συνδράμουμε με όλες τις δυνάμεις μας, μαζί δήμος και δημότες, προκειμένου η διαδικασία να έχει αίσια εξέλιξη και το κτήμα του Καϊάφα να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλωστε η αξιοποίηση του Καϊάφα που …εγκαταλελειμμένος μαράζωνε τόσα χρόνια, αποτελεί παλλαϊκό αίτημα ολόκληρής της τοπικής κοινωνίας.

Ήδη υπάρχει κινητικότητα από ενδιαφερόμενους επενδυτές, οι οποίοι μετά και την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, αναμένεται να εκδηλώσουν ενεργότερα το ενδιαφέρον τους να επενδύσουν στην περιοχή του Καϊάφα, με όλα τα προσδοκώμενα οφέλη, τόσο για τους κατοίκους της περιοχής, όσο και για όλους τους Ηλείους

.Θα ήθελα να συγχαρώ την διοίκηση της ΕΤΑΔ και ιδιαιτέρως τον διευθύνοντα σύμβουλο κύριο Στέφανο Βλαστό και εύχομαι η προσπάθεια να έχει την καλύτερη δυνατή εξέλιξη.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους βουλευτές του Νομού μας κυρία Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου και τον κύριο Ανδρέα Νικολακόπουλο, που έμπρακτα έχουν βοηθήσει να παραμείνει ζωντανό το όνειρο της αξιοποίησης του Καϊάφα.

Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της προσπάθειας. Καλώ τους πάντες, φορείς, αρχές και πολίτες, να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του Τόπου μας με σεβασμό στις ανθρώπινες ανάγκες και το φυσικό περιβάλλον.

Μαζί μπορούμε να κατορθώσουμε πολλά!

What's your reaction?