ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TVΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάτρα: Η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Ρωμαϊκό Ωδείο και… «η Colonia Augusta της εποχής μας!»

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν δεν επέτρεψαν περαιτέρω επισκέψεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε περιοχές της Πάτρας.

Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε, όμως, έστω και για λίγο στο Ρωμαϊκό Ωδείο, συνοδευόμενος από την Λίνα Μενδώνη και ενημερώθηκε για τις εργασίες αποκατάστασης του συγκροτήματος.

Χαρακτηριστική ήταν, μάλιστα, η τοποθέτηση της υπουργού Πολιτισμού για την Πάτρα που εξελίσσεται, με βάση τα έργα που γίνονται στην περιοχή, σε «Colonia Augusta (σ. Αυτοκρατορική πολιτεία) της εποχής μας». Παράλληλα, ο Κ. Μητσοτάκης είχε κατ΄ ιδίαν σύσκεψη και με τους βουλευτές των Νομών Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Παρόντες στη χθεσινή σύσκεψη στην Περιφέρεια και οι δήμαρχοι Δυτικής Αχαϊας και Ερυμάνθου Θόδωρος Μπαρής, ο πρόεδρος της ΔΥΠΑ Σπύρος Πρωτοψάλτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Βασίλης Αϊβαλής, ο πρόεδρος του ΟΛΠΑ Παναγιώτης Τσώνης, ο περιφερειακός συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης Γιώργος Τελώνης, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Νίκος Παπαδημάτος, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ Αντώνης Κουνάβης, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, κ.ά.

ΠΗΓΗ:pelop.gr