ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥΝΕΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Πέθανε από κορωνοϊό ο Υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρης Αλεξόπουλος

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Υποστράτηγου ε.α. Δημήτρη Αλεξόπουλου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας πέθανε σε ηλικία 60 ετών τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο Γ.Ν. Πατρών “Άγιος Ανδρέας” όπου νοσηλευόταν, καθώς είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

Παρά τη μάχη που έδωσε με τον ιό για έναν μήνα, τελικά ο Δημήτρης Αλεξόπουλος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και όσους συνεργάστηκαν μαζί του.

Γεννημένος το 1962 στο Γρύλλο του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, ο Δημήτρης Αλεξόπουλος είχε καταταγεί στο Σώμα στις 21 Οκτωβρίου 1982. Παράλληλα σπούδασε και στο Πάντειο.

Στην καριέρα του στην Ελληνική Αστυνομία, είχε υπηρετήσει σε πολλές υπηρεσίες στην Διεύθυνση Μελετών του Αρχηγείου και το αεροδρόμιο του Ελληνικού και τον θυμόμαστε στην Ηλεία ως διοικητή στο Τμήμα Τροχαίας Πύργου, διοικητή στο Α.Τ. Ζαχάρως, διοικητή στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, υπηρετών στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και έπειτα το καλοκαίρι του 2012 διαδέχθηκε τον Αριστείδη Μαρτζάκλη, ως Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας στο βαθμό του Ταξίαρχου.

Αποστρατεύτηκε το Μάρτιο του 2013.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο Δημήτρης Αλεξόπουλος ξεχώρισε για το ήθος και την ευγένειά του και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στις τάξεις της Αστυνομίας, όσο και στην τοπική κοινωνία.

What's your reaction?