ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TVΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Πελοπόννησος Expo 2022»: Με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια στην Αργολίδα

Σε σύσκεψη για τουριστικά θέματα προήδρευσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Τρίτη (25/10), στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη και ένα από τα θέματα που απασχόλησε είναι η έκθεση «Πελοπόννησος Expo 2022», που θα γίνει στην Αργολίδα. Με την Περιφέρεια να συμμετέχει με δικό της περίπτερο.

Ειδικότερα, στην εν λόγω σύσκεψη, στην οποία συμμετείχε η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Άννα Καλογεροπούλου και υπηρεσιακοί παράγοντες, συζητήθηκε μεταξύ άλλων η καλύτερη παρουσία της Περιφέρειας στην Έκθεση «Πελοπόννησος Expo 2022», η οποία φέτος θα λάβει χώρα στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους-Μυκηνών, από την Τετάρτη 16 έως και την Κυριακή 20 του ερχόμενου Νοεμβρίου.

Στην εν λόγω έκθεση, την οποίαν διοργανώνουν τα Επιμελητήρια ολόκληρης της Πελοποννήσου – Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας-, η Περιφέρεια θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο, ενώ στηρίζει τη διοργάνωση με 50.000 ευρώ.

Ακόμα, στη σύσκεψη συζητήθηκε η επόμενη διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις, καθώς παραμένει έντονο το ενδιαφέρον για διαδρομές στη βόρεια Πελοπόννησο.

Όπως έγινε γνωστό δε, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχει σχετική συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στην οποία θα θέσει το διεκδικητιό πλαίσιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη διετία 2023-24.