ΕΛΛΑΔΑMEDIAΑΘΛΗΤΙΚΑΝΕΑ

Συγκίνηση Στην Κηδεία Του Γιώργου Τρομάρα – Video

Ο Γιώργος Τρομάρας (Αγία Σοφία Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, 1947 – Αθήνα, 24 Ιανουαρίου 2022) ήταν Έλληνας παλαιστής, δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδας στην ελευθέρα πάλη και Ευρώπης στην επαγγελματική πάλη, ενώ παράλληλα ήταν και μασίστας.

Ο θρυλικός παλαιστής Γιώργος Γκουλιόβας … και ο τραγουδιστής ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΟΠΑΛΗΣ τραγουδήσαν για Το Γιώργο στην κηδεία του

Στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε διάφορες ελληνικές ταινίες. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του στην πάλη και τη μυϊκή δύναμη. Eκτός από παλαιστής έχει καταφέρει λύγισμα χοντρών σιδερικών, σπάσιμο χοντρών αλυσίδων, σήκωμα αυτοκινήτων, άνοιγμα ελατηρίων άνω των 400 κιλών με τα δόντια, ακόμα και τράβηγμα αμαξοστοιχιών. Τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα, η αγάπη του όμως για το άθλημα τον ανέδειξε γρήγορα.

Ο Γιώργος Τρομάρας είναι ο συνεχιστής των λαϊκών ηρώων Κουταλιανού και Σαμψών, ενώ έχει παρουσιάσει προγράμματα επίδειξης μυϊκής δύναμης στην Ελλάδα και σε πάνω από 35 κράτη. Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών. Είχε υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια και εξέπνευσε στις 24 Ιανουαρίου 2022 στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα. [3] Ήταν παντρεμένος και έχει ένα γιο, τον Κώστα.

Δήμητρα Κεχαγιά

What's your reaction?