ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Εξώδικα σε ιατροδικαστές και παθολογοανατόμους

Τι αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του.

Εξώδικα μοίρασε λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας σε ιατροδικαστές και παθολογανατόμους που εμπλέκονται στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Την 22.12.202 με δικαστικό επιμελητή κοινοποιήσαμε, στους δημιουργούς της δικαστικής πλάνης της εντολέας μου Σ.Π. και συγκεκριμένα στον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, στην καθηγήτρια τοξικολογίας Χαρά Σπηλιοπούλου, στον παθολογοανατόμο Χρήστο Ευτυχιάδη και στους ιατροδικαστές Νικόλαο Καρακούκη, Νικόλαο Καλόγρηα, εξώδικη πρόσκληση-δήλωση-διαμαρτυρία για την εκ δόλου και χωρίς καμιά επιστημονική δομή και χωρίς καμιά σοβαρή επιστημονική αιτιολογία και έκτος των κανόνων της ιατροδικαστικής και της παθολογικής ανατομικής καταθέσεις τους, οι οποίες κατέστησαν κατηγορουμένη την κύρια Σ.Π., την οποία εκπροσωπεί ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας, (ενορχηστρωμένα, γεγονός που αποδεικνύει, κατά την κρίση μας, την παράνομη συνεργασία μεταξύ τους, σειρά ιατρικών και επιστημονικών ερωτημάτων, τα οποία μας υπαγόρευσαν οι μάρτυρες με ειδικές γνώσεις, οι οποίοι έχουν εξεταστεί ενώπιον της 35ης Τακτικής Ανακριτρίας κα. Τζωρτζάτου, στα οποία ουδέποτε, απήντησαν.)

Τα επιστημονικά ερωτήματα, στα οποία έπρεπε υποχρεωτικά να απαντήσουν, η έλλειψη απαντήσεως των οποίων, αποδεικνύει την αθωότητα της κατηγορούμενης, τα επιστημονικά ερωτήματα υποβάλλαμε πριν καταθέσουμε εις βάρος του αγωγές αποζημιώσεως της Σ.Π, αλλά και μηνύσεις για ποινικά αδικήματα, τα οποία έχουν διαπράξει εις βάρος της».

Πηγή: pelop.gr