ΑΡΚΑΔΙΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Φίλες και φίλοι Αρκάδες, θα ήθελα να εκφράσω δημοσίως τις ευχαριστίες μου προς τον κ. Παναγιώτη Νίκα

Φίλες και φίλοι Αρκάδες, με αυτή την ανάρτηση, θα ήθελα να εκφράσω δημοσίως τις ευχαριστίες μου προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου.Τα τελευταία χρόνια, με στήριζε διαρκώς στο έργο μου, ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, ακόμα και σε στιγμές με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Πλέον, μου εμπιστεύεται μια άλλη θέση, εξίσου κρίσιμη και σημαντική, αυτή του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας.

Οφείλω να τον ευχαριστήσω ειλικρινά και να υπογραμμίσω ότι με τιμά απεριόριστα.

Από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, θα συνεχίσω το σημαντικό έργο που επιτέλεσε ο προκάτοχός μου, Χρήστος Λαμπρόπουλος, με μοναδικό γνώμονα το καλό της Αρκαδίας μας.

Το όραμα για τον τόπο μας είναι “ξεκάθαρο” και θα συνεχίσει να υλοποιείται απρόσκοπτα. Μέσα από μεγάλες και μικρότερες παρεμβάσεις, δημιουργούμε μία καλύτερη καθημερινότητα για τους πολίτες και τους επισκέπτες της Αρκαδίας, ενώ βάζουμε τις βάσεις ανάπτυξης για ένα μέλλον με περισσότερες θέσεις εργασίας, με περισσότερες ευκαιρίες για όλους. Εδώ, σταματούν τα πολλά λόγια και περνούμε στις πράξεις και στα έργα.

Με εκτίμηση,

Μανώλης

Σκαντζός

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αρκαδίας

What's your reaction?