ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TVΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aίγιο: Διαγωνισμός για νέο εργολάβο στην Πλ. Αγίας Λαύρας

Η πλατεία της Αγίας Λαύρας στο Αίγιο… ξεκολλάει από το βούρκο της αναμονής. Και πολύ σύντομα θα «βγει στον αέρα» καινούργιος διαγωνισμός για ν’ αναδειχθεί νέος εργολάβος – ανάδοχος του έργου!

Το πότε, όμως, θα ξαναγίνει μια κανονική πλατεία, θα το μάθουμε σε λίγο καιρό. Το πρώτο βήμα, πάντως, έγινε.

Η αίτηση που είχε καταθέσει στο Διοικητικό Εφετείο Πατρών η εταιρεία που κηρύχθηκε έκπτωτη και με την οποία ζητούσε αναστολή εκτέλεσης της απόφασης που την έβγαζε έκπτωτη, απορρίφθηκε. Οπότε ο Δήμος Αιγιάλειας μπορεί να συνεχίσει, άμεσα, τη διαδικασία για να βρει τον επόμενο ανάδοχο.

Ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Αιγιάλειας Γιώργος Μπέσκος εξήγησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» τι θα γίνει από ‘δω και στο εξής:  «Η απόρριψη της αίτησης αναστολής του έκπτωτου αναδόχου σημαίνει πως μπορούν πλέον να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την υλοποίηση των αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου για την πλατεία. Το επόμενο βήμα είναι ότι θα γίνει κλειστός διαγωνισμός, πολύ σύντομα, και όποια εταιρεία μειοδοτήσει, θ’ αναλάβει το έργο. Περίπτωση να μην κατατεθεί καμία προσφορά δεν υπάρχει, γιατί το έργο είναι χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ, οπότε είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν εταιρείες να καταθέσουν προσφορά για να αναλάβουν το έργο».

ΠΗΓΗ:pelop.gr